Teachers & Influencers in Drawing #1: Otto Dicke

2 thoughts on “Teachers & Influencers in Drawing #1: Otto Dicke”

  1. Ha Mariken, even beetje haastig, wel erg leuk wat je doet en mij stuurde.
    ik ga er binnenkort echt even voor zitten en het lezen natuurlijk! Ben zelf hard aan het werk, veel op mn atelier op zuid. Tijdens coronatijd zeker een goeie tijd om er veel te zijn! ik loop vaak deels langs de maas en over de brug naar het atelier en ook op de terugweg varieer ik de routes. Erg prettig voor en na het werken, om te wandelen!
    De fam en de kinderen nemen ook aandacht, er gebeurd veel. Maar op deze manier lukt het prima om de aandacht te verdelen. Betreft de kl kinderen,(5 stuks) hoeft er niet meer opgevangen te worden. De oudste is 17! de jongste 8 van mijn beide dochters. Verder blijf ik verslaafd aan het tekenen, wat ik overdag, tussendoor en s avonds doe.. Mooi dat jij ook van schrijven houdt, heerlijk om geconcentreerd te werken! We houden contact lieve Mariken! XX Thea (ik heb n slecht onderhouden website, goeie reden om er weer meer aandacht aan te schenken!)

  2. For a non-artist this was a wonderful mini class on the skills needed for drawing — it allows me to appreciate what I am seeing even more.
    Your tribute to Otto is very touching, and sage advice to acknowledge the significance of others.

    And, I love your hippie hair!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *